Svečių Knyga
|
|
|
| Jei kažkas neduoda ramybės, kyla klausimų ar šiaip, nežinai kaip pas mus susigaudyti - nebijok ir pasisakyk čia. Būtinai pasistengsim tau padėti. | |
|
| Sveiki,
Norėjau pasiteirauti, galbūt kam nors ko reikia, kokio veikėjo, arba galėtumėt kokių veidų pasiūlyti? ^^ Bandžiau žiūrėti jūsų paieškų temoje, bet dauguma paieškų išbrauktos, arba vis tiek jau ieškomi asmenys atsiradę :o | |
|
| Mon Jun 25, 2018 11:11 pm Uh, net nežinau... :D Vaikinai visad laukiami pas mus tiek merginų tiek vaikinų xD aš su viena veikėja ieškau sielos dvynės/geriausios draugės... jeigu matei, siūliau Vivi, Heejin iš Loonos veidus, bet veidas ne tiek svarbu ^^ O iš tiesiog veidų, kas domintų labiau? Vyresni/jaunesni, vaikinai ar merginos? :) | |
|
| Mon Jun 25, 2018 11:43 pm Ah, mačiau ;D Hm, iš tiesų nėra labai skirtumo koks amžius, kaip ir lytis ne... Bet gal vis dėl iš vaikinų ką nors imsiu, kad supratau, kaip jau ir visur, paklausa didesnė čia jų :D | |
|
| Tue Jun 26, 2018 12:15 am Na tuomet ką aš galiu pavardint... : Kang Daniel/ Kim Jungwoo/ Yang Ki Yong/ Lee Jeno/ Kang Dongho (Baekho)/ Ong Seung Woo/ Kim Mingyu/ Park Seo Joon/ Babylon/ Seo Kang Joon/ Lee Kikwang/ Yoon Doojoon/ išsekau :DDD | |
|
| Aš kiek trumpesnį sąrašą iš savo pusės taip pat galių pateikti... ką norėčiau pamatyti... pamylėti :D
Jung Yunho/ Jang Hyunseung/ Harry Shum Jr./ Lee Donghae :D | |
|
| Tue Jun 26, 2018 11:07 pm Hm, man atrodo apsiprendžiau, ačiū labai už pagalbą ^^ | |
|
| Fri Jul 06, 2018 11:52 pm Sveiki, norėčiau užsiregistruoti, bet niekaip neišsirenku tarp Hwasa ir CL... Heeelp~ | |
|
| Sat Jul 07, 2018 12:12 am Hey! Net nežinau... Galbūt vis dėl to Hwasa? ;o | |
|
| Sat Jul 07, 2018 12:12 am Manau, kad abi jos čia puikiai įsipaišys ;) | |
|
| Bobby, Mark Tuan, Hoyeon Jung, Jun, Taeil (Block B), Sanggyun ar Jungwoo (NCT)? galbut kam nors reikia seimos nario, nes dar nesugalvojau koki veikeja darysiu:D | |
|
| Yoona mielai turėtų broliuką Marką manau :DDD Taeil would be nice too if u get Jungwoo, I would be dead from happiness :DDDD | |
|
| | |
|
| - LEE DONG WOOK wrote:
- bobby <3
| |
|
| Aš visom už Bobby arba Taeil. O Markutį irgi visai mielai kaip brolį priglausčiau ;> | |
|
| Sun Sep 09, 2018 10:36 pm Sveiki! Aš čia su tokiu klausimu, rodos, susikūriau anketą, bet prie jos neleidžia prisijungti, o kuriant naują sako, kad vartotojo vardas jau yra užimtas. Ką tokiu atveju daryti? <3 | |
|
| Sun Sep 09, 2018 10:45 pm Labas! Negavai aktyvavimo laiško į el. paštą? ;o Ten turėtum gaut nuorodą ir aktyvuot acc :) | |
|
| Mon Oct 29, 2018 12:10 am sveiki :))) forumai man nėra naujas dalykas, bet va jūsų claimai...:D gal pasiūlytumėte kažką tinkančio bad ass vyriškam veikėjui? amžius nėra svarbus, svarbiausia, kad grafikos būtų :))) | |
|
| Mon Oct 29, 2018 12:33 am Labas! Na mes mylime visus, nebūtinai asian veidelius :oo Kaip supratau tu klausi būtent asian veido pasiūlymų? Iš to galiu pasiūlyt Jung Ji Hoon; Hong Jonghyun; So Ji Sub; Ji Chang Wook; Seo In Guk; Choi Siwon; Yoon Doojoon; Lee Soo Hyuk; Cha Eunwoo; Jung Jaehyun; | |
|
| Mon Oct 29, 2018 12:34 am - itsnotbritney wrote:
- sveiki :))) forumai man nėra naujas dalykas, bet va jūsų claimai...:D gal pasiūlytumėte kažką tinkančio bad ass vyriškam veikėjui? amžius nėra svarbus, svarbiausia, kad grafikos būtų :)))
hello! ^^ aš dar prisidėsiu tuo, kad siūlau pasižvalgyt čia, gal kas patrauks akį ir nebus užimtas. ;> https://kpopfcs.tumblr.com/directoryhttp://mapleofrph.tumblr.com/kpopfcs | |
|
| |