Random Questions Tag:
Have you ever...?
1. Skipped class?
Class? You mean skipped visą dieną?
2. Done drugs?
Yes.
3. Self-harmed?
Jo.
4. Drank?
Jo.
5. Shop-lifted?
Ne.
6. Gotten a tattoo?
Neeee.
7. Broken-up with someone.
Su visais?
What's your favourite?
8. Show?
American horror story, nors čia gal prie series skaitosi, tai gossip girl ir h2o irgi.
Šiaip tai bb
9. Movie?
Hario Poterio visos dalys, labiausiai azkabanas ir netikras princas. Life as a house, jumper, twilight series, hidden face.
10. Song?
Henry - trap, suju - it's you, the chaser, crazy (gp), the reason, password, dynamite, symptoms, lovesongs they kill me, monsoon, in the end, this war is ours, she's so high.
11. Artist?
-
12. Singer/ Band?
shinee, exo, t-ara, f(x),red velvet, blackpink, ariana, nicki minaj, enrique iglesias
13. Memory?
man buvo gal 14 metų ar 15, ir pirmą kartą pusryčiavom tryse, niekas nesipyko, visos tryse šnekėjomės, juokemės, nežinau kodėl prisimenu šitą, gal dėl to kad niekada gyvenime taip nebūdavo.
budau gal 5 metų, sedėjau seneliui ant kelių, pučiau balioną, didelį ir mėlyną, pūčiau tol kol jis sprogo, močiutė pradėjo rėkt, kad jis man leido tiek daug jo pūst iki kol jis sprogo, bet mes abu tik juokemės ir viskas.
laikai zmuleje, vėliau jippi.lt, kai laukdavau kiekvieną vakarą ir susitikdavom su tuo čiuvu ir pana pakalbėt, vėliau į mano gyvenimą atėjo Diana
pamenu kai su ja pabėgom į vilnių nes aš buvau įsimylėjus jį iki tiek kad pabėgčiau
pamenu kai su ja karoliniškese, ant dvylikaaukščio stogo valgėm spurgas ir ledus nuleidę kojas žemyn ir stebėdamos TV bokštą
pamenu kai verkiau ir jos žiurkėnas man laižė skruostą, omg jis buvo toks mielas
kai sanatorijoje su Erika naktį šokinėjom ant lovų tiek, kad sulekė visos seselės ir mus į skirtingas palatas išskyrė, bet po 5 mėn mes vėl susitikom ir sesėlė įbėgusi mus išvadino karvėmis
pamenu kai turėjau anxiety nes buvau priversta sedėt invalido vežimėlyje, tada visi ėjo sanatorijoje į parduotuvę kartu ir aš sakiau neisiu nes į mane visi žiūrės, ir bernai mane išsivežė per prievartą, vežė visą laiką ir visada sakė kad niekas į mane nežiūri kažkaip ne taip
kai su Dovile miegodavom pas mane įsijungę rusų muzikinį kanalą ir pašokdavom iš miegų kai paleisdavo CB lovesongs they kill me video
kai sedėdavom su Morta ir gineta tarp trečio ir ketvirto aukšto nes čia būdavo geriausia pusiaukelė tarp mūsų aukštų
kai man buvo namų areštas, turėjau skanių saldainių ir ant šniūro nuleidau jas žemyn per langą mortai, nes jos balkonas per du aukštus žemyn nuo mano, o ginetos butas per vidurį ir pirmam aukšte, tai kol perdaviau jai, kol įsupom su morta kad ją pasiektų.. :D
kai aurimas pas mane ateidavo arbatos ir visos kiemo mergos pavydėdavo nes jis buvo alytaus žvaigždė. o dieve tie 2006 xD kaži, dar gyvas jis ?
kai sedėdavom per pertraukas po laiptais su greta, ligita, neringa, ugne, mantu, šarunu, gediminu ir dovydu, kartais evelina, o vėliau kai būdavo šilta musu šutvej priklausydavo visa statula prie mokylos xDDDD
ugnės juokas
pasivaikščiojimai su greta iki vidzgirio draustinio vien tam kad ten gražu ir žalia?? wtf
ėjimas su greta nuo to pačio miško iki piliakalnio, ir didžiausia gvenimo klaida norint sutrupint kelią ėjom nemuno pakrante, aišku žvejai žvengė nes jie su čebatais, o mes pataikėm ant didelių tešlų..
jforsių chatas
Diena kai man parašė Mohd
Diena kai pradėjau bendraut su Asra
alaus gėrimas per pertrauką su abiem pauliaus o per ilgają žalioji
kai valgydavom tryse valgykloj
kiekviena sekundė praleista su auklėtoja Jolanta
kai primą kartą atvažiavau pas aistę ir vakarė ėjom iki ikiuko
ta kelionė visa per blurą ir tas jausmas, kad bet kurią akimirką dėsiu šliauką vis dar sklando ore
kai agnė parašė "Tu geri kaune be manęs????"
kai girta šokau ring ding dong ir monika su agne stotelej facepalmino ir nežinojo kaip mane sustabdyt xD sorry
visos miglės dovanos man ir tas laiškas
LATVIJA OMG
ta diena kai buvo jų nepriklausomybės diena, visas tas vakaras
kai naktim skambinėdavo justas, aš nervindavausi ir rėkdavau, nes šnekėdavo tą patį per tą patį, bet vis dėl to labai pasiilgau tų laikų.
kai parašydavo Marius lol
ir kai parašė kad norėjo pas mane į darbą užsukt bet buvo per daug mašinų nes eglutės įžiebimas ir apsisukęs išvažiavo.. nežinau, tai buvo taip netikėta, toks jo elgesys. kiek mažai iki laimės reikėdavo tada
14. Book?
HP visos, twilightai, tess gerritsen gravitacija, chirurgas, kaulų sodas, etc....
This or that?
15. Invisibility or Ability to fly?
Invisibility.
16. Cookies or cake?
Cake.
17. Twitter of Facebook?
twitter
18. Coke or Sprite?
sprite
19. Blind or deaf?
blind
20. Tea or coffee?
Arbatitė
What's your...?
21. Age?
22
22. Sign?
leo.
23. Height?
168 cm.
24. Sexual orientation?
bi
25. Longest relationshit.
nu metai ir du menesiai bet su edvinu pralenksiu tuoj ir padarysiu savo rekordą, reikia menesio dar
What's your opinion on...?
26. Gay rights?
lol
27. Second chances?
prieš, nepasitikėjimas vis tiek lieka, bet negaliu kartais ir pasiduodu.
28. Long distance relationships?
sunkiai
29. Abortion?
už
30. The death penalty?
ne
31. Marijuana?
Prieš, kad ir atrodo pasilinksmint ir belekas, vis tiek net ir ta pati ganja smegenėles supisa.
32. Love?
meilė tave gali supist arba gali priverst norėt gyvent. depends
Do you...?
33. Believe in ghots?
į gotus tipo?
34. Sleep with the door open or closed?
atidarytos kai su vyru, uždarytos kai viena ir alytuje
35. Have a bf/ gf?
+
36. Like yourself?
ne