Truputį išsiliesiu,nes reikia kažkur mintis sudėliot, o čia parašius viską pradedu geriau suprast.
Buvo tokia mergaitė, pavadinkim ją Žuvyte, nežinau kodėl, nes pagalvojau apie žodį selfish - fish-žuvis, lol, okay. Bus Žuvytė. Ji daug problemų turintis žmogus, tik nežinia, tos problemos tikros, ar išgalvotos, vien norint dėmesio. Žuvytė patyrė patyčias mokykloj, dėl to po dešimtos klasės daugiau į ją nebeeėjo. Ji nieko neturėjo, draugų, nieko, bet turėjo internetinę draugę, kurią pavadinkim Auksė, nes Auksė yra tikras Aukselis, duh. Žuvytė sakė, kad ji turi social anxiety ir ji serga Selectire Mutism. Čia liga, kurią turintis žmogus negali kalbėt, bendraut, bijo būt su žmonėm, o jei ir kalba, tai labai mažai. Metus laiko Auksė buvo Žuvytės draugė, nes ta nieko daugiau taip ir neturėjo. Bet prasidėjo dėmesio norėjimai. Pirmas bandymas nusižudyt, antras, trečias, dar kažkelintas, ir jau Auksė pradėjo suprast, kad viskas ne taip, kaip jai atrodė ankščiau... Nelabai kas ištvertų depresuotą žmogų kasdien, kuris nedaro nieko, o tik tave tokia energija apkrauna. Žuvytė Auksei siuntinėjo visokius kpop stuff, bandydama taip nupirkt jos amžiną meilę. Nepamirškim paminėt, kad Žuvytė yra biseksualė, o Auksė turėjo vaikiną, dėl to būdavo didžiausi pavydai. Už nupirktus albumus paskui būdavo priekaištaujama, kad ant Auksės išleista tiek pinigų. O kas prašė? Niekas. Prasidėdavo isterijos, jei Auksė bent penkias minutes neatrašydavo.. Po metų laiko visa tai atsibodo, Auksė pradėjo bandyt nutolti. Žuvytė pradėjo grasint, kad nusižudys, jeigu ką paliks. Prasidėjo manipuliacijos "aš dėl tavęs nusižudysiu,pagalvok apie mano tėvus, kaip jie jausis vien per tave". Ir taip aišku, kad Žuvytė yra didžiausia savanaudė ever, bet jai nerūpi, ji tik žino ko ji nori. Vieną atsisveikinimo postą facebook'e pastebėjo kita mergina, pavadinkim ją Blizge. Nu, vardas kaip kokio šunio, bet who cares. Nelabai suprasdama kas vyksta, Blizgė parašė Žuvytei, jos pakalbėjo, viskas tapo lyg ir aišku. Su Aukse su Blizgė pažystamos nebuvo, tik tiek, kad draugai facebook'e, kpop and stuff.
Į visa tai įsivelė ir Blizgė, iš savo geros širdies ir noro padėt. Auksė jai sakė "Neprasidėk su Žuvyte, baiksis blogai". Blizgė iš Auksės sužinojo daug dalykų. Kad Žuvytei ne kartą, po grasinimo kad nusižudys buvo į namus iškviesta policija, dėl to Žuvytė net psichiatrinej pagulėjus buvo, sakė kad atsistos ant kojų, bet kaip toliau gąsdino ir manipuliavo visais, taip ir toliau.. Blizgė net tokius dalykus sužinojus, pasiryžo padėt. Auksei jau buvo visai blogai, nes kasdieniai grasinimai, kaltinimai, ją vėdė iš proto, kad ji vos pati nepasikorė. Į tai net įsivėlė tėvai ir visa kita, prisijungė ir kiti kpope'riai, kurie, nežinodami visos situacijos, stūme arba ant Žuvytės, arba ant Auksės. O Žuvytė pašnekėt moka. "Auksė bloga, mane įskaudino", ir tadam, ją guosti ateina dar daugiau žmonių. O jai patiko dėmesys, nes juk to ir norėjo iš visų. Blizgė su Aukse vis geriau susibendravo, kalbėdavo apie Žuvytę. Vieną kartą Blizgė rimtai išsigando, kai, sedėdama pamokoje, sulaukė žinutės iš kitos kpoperės, kad Žuvytei ir vėl negerai. Taip, ji vėl norėjo nusižudyt, vėl postai facebook'e, ask.fm'e, vėl dėmesys. Dar kartą tas pats, dar kartą. Visi jau pradėjo netikėt, kad ji kadanors tai padarys, dėl to stumimas perėjo ant pačios Žuvytės. Attention whore, kas daugiau, visi taip galvojo, bet Blizgė durna, vis tiek norėjo padėt.
Kartą, ir vėl išsigando, kai Žuvytė ir vėl atsisveikino, ir jau nebeatrašė valandą. Jos su Aukse iškvietė policiją į Žuvytės namus, kadangi adresą žinojo, nes vis vien, siūsdavo tuos kpop stuff ir panašiai. Po keturių valandų nežinios Auksė su Blizge sulaukė skambučio, kad Žuvytę policija, išvertusi duris rado vonioj, prasipjovusią venas. Žuvytė ir vėl psichiatrinej atsidūrė, ten buvo dvi savaites, o grįžus iš ten sakė, kad daugiau taip nebebus, kad pasistengs dėl savęs.
Auksė iš šito reikalo jau pasitraukė, tik Žuvytė, vis dar parašydavo, prašydama, kad su ja bendrautų, bet Auksė jau pakankamai prisikentėjus buvo. Žuvytė kuo toliau, tuo labiau prisirišo prie Blizgės, nes ji persikraustė į tą patį miestą, kuriame gyvena ir Blizgė, taigi. Prasidėjo pavydo scenos, kadangi Blizgė turi draugų, su jais visą vasarą visur važinėjo, siūlė ir Žuvytei, bet ši juk ligą turi, bijo žmonių. O Blizgė kietesnio charakterio, ne tokia, kokia buvo Auksė, iš karto pasakė, kad jokių dramų apie nusižudymus nebūtų, nes į juos nebus kreipiamas dėmesys. Žuvytė lyg ir stojosi ant kojų, bet po pirmo, antro susitikimo, Blizgė pradėjo jaustis suvaržyta Žuvytės, kadangi ši Blizgės norėjo tik sau ir daugiau niekam.
Blizgė pasakė, kad bus šalia, kad padės, bet negalvojo, kad viskas pereis į tą pačią situaciją, kuri buvo ir su Aukse. O Auksė vis dar bendrauja su Blizge, pasikalba, ir užjaučia Blizgę dėl to, kad į tai įklimpo.
Po dviejų dramų su "aš nusižudysiu" Blizgė pasidavė. Atšalo, nebebendravo, o Žuvytė vis dar maldauja, kad Blizgė jos nepaliktų. Bet Žuvytei nerūpi niekas, tik ji pati, nerūpi, kad Blizgė turi bėdų, jai tik rūpi išsipasakot ir savo depresiją ant kito išliet, gaut dėmesio.
Beje, jokiu Selective Mutism ji neserga, nes norėdama kalba normaliai, čia tik pasiteisinimas dėl visko. Aš negaliu to daryt, juk man liga, aš negaliu ano, juk aš bijau žmonių. Blizė supratinga, bet viskas turi savo lygį. Viskam yra ribos.
Žodžiai, kad ji nusižudys jau nieko nebegąsdina, o tai, kad ji vaidina auką atsibodo jau visiem. Jai nebepadėsi, arba ji nusižudys arba įgaus smegenų iš kažkur, nes... God. Tokiems žmonėm nebepadėsi, kurie nori tik dėmesio ir gaielsčio iš kitų. Kurie yra savanaudžiai, nori kad su jais bendrautų nepaisant visko. Nekenčiu tokių žmonių. Nekenčiu Žuvytės.